Sabtu, 31 Januari 2009

New Post

So acik Ro mintak pada semua tolong sebar2kan pasal blog ni n klu nk masukkan posting baru leh gunakan email: wkd471@yahoo.com.my & password : 471471471

acik harap kita semua dapat memeriahkan lg blog ni, letak la gambar family coz acik nak buat haraki Family Hj Jerkaasi

SEBAR SEBARKAN

Jumaat, 30 Januari 2009

Sampai D Pangkor

video


Utk kak ana

FAMILY DAY D'LANGKAWI

FAMILY DAY D'LANGKAWY

Zek, bajet dlm rm150/room & acik ro nak dlm 10 bilik, klu ada yg lg jimat lagi cantek coz mak ko ngan acik indon nak apartment boleh main masak2 punya
Total keseluruhan untuk accommodation adalah RM3k tp yg paling penting ada kolam mandi kang kesian cucu2 nenek gemuk/kurus.
So please cepat sikit coz acik nk booking mesti dlm bulan February ni jugak takut kang melepas lak

Utk kak ana, acik try d/load gak filem2 terkini tp lambat sgt, PC acik dh ganas gila tp naper ntah ade je muka kak ana terus PC ni 'hang', muka reject kot 
apapun acik akan terus mentrykan

Kepada mereka2 pls standby baju nk g Langkawi kang x sempat lak

TARIKH FAMILY DAY D'LANGKAWI - 6,7,8 JUNE 2009

Khamis, 8 Januari 2009

Lagi gambar Familyday 3 Pangkor










Gambar semasa Family day yang ke 3 di Teluk Bogak Pulau Pangkor pada 30 ~ 1 jun 2009

Family day kali ke 4

Insyaallah, pada 6,7,8 Jun 2009 Family Hj Jeraasi akan mengadakan untuk kali ke-4 sambutan Family day untuk ktaun 2009. Kepada semua ahli keluarga kutipan sumbangan akan dipaksa sebanyak RM200 je sebagai penambahan menampung perbelanjaan pengangkutan. Tempat yang dicadangkan di Pulau Langkawi.

Semoga kali ini perancangan akan berjalan dengan lancar